Doedelzakspeler Gareth Fraser
English:
Begrafenis Wassenaar
Begrafenis Delft
You tube filmpje waarin ik het bekende nummer ‘Amazing Grace’ speel: En nog een hele mooie lament: Iain Ruaidh’s Lament:
Marcherend voor de stoet uit - Vlissingen
Drenthe
crois Cheilteach
Begrafenis Middelharnis
Aankomst van de overledene bij de kerk waar de uitvaartdienst wordt gehouden, Vleuten
Bij afscheid van een van hun maten, Roermond
© Gareth Fraser 2013 - 2019
Bij aankomst crematorium - Schiedam
Hierbij ook een filmpje daarvan:
Begrafenis in Oosterhout
Doedelzakmuziek bij de uitvaart. Muziek is een belangrijk deel van elke uitvaart. Het verlies van geliefden bij begrafenissen wordt sinds honderden jaren herdacht met doedelzak muziek. Veel mensen associëren de doedelzak met begrafenissen. Dit komt doordat dit prachtige oude instrument onze diepste emoties sterk raakt. Het melancholische en doordringende geluid drukt gevoelens uit waar woorden alleen wellicht falen deze over te brengen. Het is ‘live’ muziek dat ik breng. Live muziek is puur en komt dichtbij. Ik ben aanwezig bij de mensen in tegenstelling tot de afstandelijke muziek uit luidsprekers. De speciale begrafenis muziek kan ten gehore worden gebracht in de kerk of ander gebouw waar de uitvaartdienst wordt gehouden, maar ook lopend bij de laatste gang naar de laatste rustplaats op de begraafplaats of in het crematorium.
CONTACT CONTACT
Doedelzakspeler  Gareth Fraser
YouTube film waar ik het welbekende nummer ‘Amazing Grace’ speel bij een begrafenis:
En nog een hele mooie tune, Iain Ruaidh’s Lament:
Piper at the Gates of Dawn
Link naar pagina (doden) herdenking:
Ik heb veel ervaring met het spelen bij uitvaarten. Hierbij een aantal reacties
© Gareth Fraser 2013 - 2019
Bij afscheid van een van hun maten, Roermond
Bij aankomst crematorium - Schiedam
Hierbij ook een filmpje daarvan:
Doedelzakmuziek bij de uitvaart Muziek is een belangrijk deel van elke uitvaart. Het verlies van geliefden bij begrafenissen wordt sinds honderden jaren herdacht met doedelzakmuziek. Veel mensen associëren de doedelzak met begrafenissen. Dit komt doordat dit prachtige oude instrument onze diepste emoties sterk raakt. Het melancholische en doordringende geluid drukt gevoelens uit waar woorden alleen wellicht falen deze over te brengen. Het is ‘live’ muziek dat ik breng. Live muziek is puur en komt dichtbij. Ik ben aanwezig bij de mensen in tegenstelling tot de afstandelijke electronisch voortgebrachte muziek uit luidsprekers. De speciale begrafenismuziek kan ten gehore worden gebracht in de kerk of ander gebouw waar de uitvaart wordt gehouden, maar ook lopend bij de laatste gang naar de laatste rustplaats op de begraafplaats of in het crematorium.